Boli

#astenie de primavara #astenie

Spune NU asteniei de primavara

Chiar daca primavara este un anotimp minunat si suntem nerabdatori sa ne bucuram de soare si vremea calda, nu trebuie sa uitam ca ea vine „la pachet” cu o serie de simptome care ne afecteaza ritmul zilnic. Daca resimti oboseala la nivel fizic, dar si mental, inapetenta, dureri de cap, ameteala, insomnie, dificultati de concentrare, apatie, extenuare sau epuizare, trebuie sa stii ca te confrunti cu astenia de primavara.

 

Desi este o reactie normala a organismului in fata tranzitiei de la un anotimp la altul, exista cateva modalitati prin care poti scapa de simptomele acestui proces. Principalele remedii constau intr-o alimentatie bogata in vitamine si minerale, activitati in aer liber, tehnici de relaxare si un program de somn bine pus la punct.

Pe langa aceste recomandari, poti adauga in dieta ta si suplimentele alimentare de la VEDRA, care te ajuta sa treci cu bine peste simptomele asteniei si sa te bucuri din plin de venirea primaverii.

RegulatPro Bio este un bioconcentrat enzimatic ideal pentru perioada aceasta, fiind obtinut in urma fermentatiei in cascada a 15 legume, fructe si seminte. Contine bioelemente active de constructie pentru sinteza enzimelor, ajutand organismul sa inlocuiasca lipsa sau sa restabileasca enzimele nefunctionale. Ajuta procesele de metabolizare in organism si echilibrul enzimelor, imbunatateste productia de energie, restabileste si activeaza toate procesele din cellule, regleaza sistemul imunitar slabit sau care functioneaza defectuos, are efect de reglare asupra sistemului endocrine, accelereaza metabolismul, regleaza si mentine flora intestinala sanatoasa.

OMNI-BIOTIC® Stress Repair – pentru persoanele supraponderale si obeze care sufera de stres cronic, pacienti care sufera de inflamatii cronice (ex. artrita, fibromialgie, tiroidita Hashimoto, boli autoimune) sau pentru cei care sufera de inflamatii cronice ale pielii (ex. rosacee, acnee, borreliosis, psoriazis).

BIOLECTRA MAGNEZIU 400 mg ULTRA – acest supliment asigura functionarea corespunzatoare a numeroase procese din organism. Sustine echilibrul balantei electrolitice, normalizeaza functia musculara si metabolismul energetic, ajuta la reducerea  oboselii, la functionarea normala a sistemului nervos, contribuie la sanatatea oaselor si la mentinerea unei danturi sanatoase.

OMNi BiOTiC 6 – contine tulpini special selectate pentru a actiona in cazul dezachilibrelor florei intestinale. Actioneaza la reducerea nivelului pH-ului si influentarea diversilor agenti patogeni. OMNi-BiOTiC® 6 nu contine proteine animale, gluten, drojdie si lactoza si de aceea poate fi utilizat si de persoanele cu alergii / intolerante la produsele lactate. Potrivit pentru diabetici, pentru cei alergici la lapte, copii si in timpul sarcinii /alaptarii.

Poti gasi aceste suplimente alimentare pe www.farmaciavedra.ro sau in farmaciile fizice din toata tara.

FOTO: freepik.com, farmaciavedra.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare